یکشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۸
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: یخمک لیمو با طعم تلخ و شیرین، یکی از پرطرفدارترین دسرهای تابستانی محسوب می‌شود.

آشنایی با روش تهیه یخمک لیمو

مواد لازم:

پوست رنده شده لیمو: 2 قاشق چای‌خوری

آب لیموی تازه: 9 قاشق غذاخوری

شکر: دو سوم پیمانه

آب: دو و یک چهارم پیمانه

سفیده یک تخم‌مرغ

دستور تهیه:

• آب، شکر و پوست رنده شده لیمو را درون قابلمه‌ای روی حرارت متوسط، با هم ترکیب کرده و در این میان هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید تا شکر درون آب حل شود و جوش بیاید.

• پس از اینکه مخلوط جوش آمد، تا 10 دقیقه و یا تا زمانی که شربت به اصطلاح قوام آید آن را حرارت دهید.

• شربت را از روی حرارت برداشته و بگذارید کاملا خنک شود.

• آب سه لیمو را خوب بگیرید و به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید و آن را درون ظرف درب داری درون فریزر قرار داده تا غلیظ شود.

• ظرف را از فریزر خارج کرده و سفیده تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا غلیظ شود.

• یخمک را دوباره به فریزر بازگردانده، بگذارید تا سفت شود.

• 10 دقیقه قبل از سرو، یخمک را از فریزر بیرون آورده تا کمی شل شود.

• یخمک را درون ظرف پایه بلندی بریزید و آن را با برش لیمو تزیین کنید.

یخمک لیمو

www.freerecipes.org

کد خبر 136333
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز